Herat Security Dialogue
Afghanistan Central Asia Dialogue
To be or not to be in Afghanistan is not an easy question for India
Afghanistan’s decades-old conflict has entered a new phase following the US’ decision to withdraw all its troops from the country by the 20th anniversary of 9/11. The decision has forced many players to re-evaluate their assumptions, priorities and strategies vis a vis Afghanistan.
ThePrint
نزدیک به 70 درصد شهروندان مخالف حکومت طالبانیاند
بر بنیاد پژوهش انستیتوت مطالعات استراتیژیک افغانستان، 67 درصد شهروندان با حکومت نوع طالبانی مخالفاند. انستیتوت مطالعات استراتیژیک افغانستان، امروز در یک نشست خبری در کابل، پژوهش تازهیی را زیر نام « نظرات مردم افغانستان در مورد حل سیاسی جنگ و نظم سیاسی پس از منازعه» منتشر کرد. بر بنیاد این پژوهش که در سراسر کشور انجام شده است نزدیک به 70 درصد پاسخدهندهگان مخالف حکومت از نوع طالبانیاند.
سلام رحیمی: مردم آتشبس میخواهند نه کاهش خشونت
سلام رحیمی؛ وزیر دولت در امور صلح، امروز (پنجشنبه، ۲۶ جدی) در نشستی درباره نتایج یک ارزیابی تازه «انستیتیوت مطالعات استراتژیک افغانستان» که تحت عنوان «نظرات مردم افغانستان درباره حل سیاسی جنگ و نظم سیاسی پس از مصالحه با طالبان» انجام شده، گفت: مردم افغانستان آتشبس میخواهند نه کاهش خشونت.
حاشیه خبر: پژوهش تازهی انستیتیوت مطالعات استراتیژیک افغانستان
صحبتهای هادی ایوبی، پژوهشگر انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان در پیوند با نشر نتایج پژوهش تازه انستیتوت در برنامه حاشیه خبر تلویزیون یک
وزیر دولت در امور صلح: طالبان برای آغاز مذاکرات به آتشبس تن دهند
سلام رحیمی که امروز (پنجشنبه، ۲۶جدی) در یک نشست در انستیتوت مطالعات استراتیژیک افغانستان سخن میزد، گفت که در یک سال گذشته نتایج تلاشهای امریکا در روند صلح افغانستان بسیار چشمگیر نبودهاند. او افزود: موضوع کاهش خشونت همانطوری که شما نمیدانید من هم نمیدانم و هیچکس هم نمیفهمد. کسی طرفدار این نیست که کاهش خشونت باشد.
مردم جمهوری میخواهند
مردم جمهوری میخواهند نوشتهای در پیوند با نشر نتایج پژوهش تازه انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان با عنوان نظرات مردم افغانستان در مورد حل سیاسی جنگ و نظم سیاسی پس از منازعه
روزنامه هشت صبح
سوله: د اوربند په اړه د طالبانو طرحه
صحبتهای رامین کمانگر، پژوهشگر انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان در پیوند با نشر نتایج پژوهش تازه انستیتوت در برنامه صلح تلویزیون آریانا.
FARAKHBAR: Jirga Delegates Issue Resolution On Peace
دیدگاههای رئیس انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان پیرامون لویه جرگۀ مشورتی صلح در برنامه فراخبر
منصور: هر روز سیلی از جوانان در مساجد و دانشگاهها افراطی تربیه میشوند
حفیظ منصور، نماینده پیشین مجلس نمایندگان بار دیگر از ترویج افکار افراطی در مساجد و دانشگاههای افغانستان ابراز نگرانی کرده میگوید که هر روز جوانان ازاین مراکز به سوی افراطیت سوق داده میشوند.
به گزارش خبرگزاری صدای افغان(آوا)، آقای منصور که امروز(پنج شنبه، ۱۵ حمل) در نشست رونمایی از یک تحقیق زیر عنوان «ریشهیابی رادیکالیسم دینی در نظام آموزش عالی افغانستان» در کابل صحبت میکرد، گفت:" هر روز سیلی از جوانان عزیز ما را افراطی تربیه میکنند."
بحث درباره جزئیات نشست طالبان و امریکاییها در قطر
دیدگاههای رییس انستیتوت مطلعات استراتژیک افغانستان پیرامون نشست نمایندگان طالبان و آمریکا در دوحه قطر در برنامه فراخبر TOLOnews
صحبتهای دکتر عمر صدر، پژوهشگر انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان
در مورد پژوهش "افسانۀ دموکراسی انتخاباتی افغانستان؛ بینظمیهای انتخابات ریاستجمهوری سال 2014" نوشته پروفسور توماس جانسون، پژوهشگر ارشد غیر مقیم انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان در برنامه محور TOLOnews
برای تماشایی ویدیو اینجا مراجعه کنید
تقلب گسترده بهنفع رییسجمهور غنی در انتخابات ریاستجمهوری سال 2014
پژوهش تازهی مرکز مطالعات راهبردی افغانستان نشان میدهد که در دور دوم انتخابات ریاستجمهوری سال 2014، تقلبهای گستردهیی به نفع محمداشرف غنی صورت گرفته بود.
در این پژوهش که از سوی توماس جانسون انجام شده، از انتخابات 2014 بهعنوان «افسانهی دموکراسی انتخاباتی» یاد شدهاست.
برای تماشایی ویدیو اینجا مراجعه کنید
صحبتهای رئیس انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان با طلوعنیوز
پیرامون نشستی که قرار است تا چند روز آینده، بین نمایندگان ایالات متحده و طالبان دربارۀ صلح افغانستان در شهر جدۀ عربستان سعودی برگزار شود.
Worse every day: Afghans expect 2019 to be even deadlier
But slashing US troop numbers -- which many fear would be a harbinger for a full withdrawal -- before any deal is struck could trigger a civil war "with a regional dimension", warned Davood Moradian, director general of the Afghan Institute for Strategic Studies
صحبتهای دکتر عمر صدر، پژوهشگر انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان با تلویزیون 1
در برنامه رأی شما با موضوع "تعویق انتخابات ریاست جمهوری" و "روند گفتگوهای صلح"
صحبتهای دکتر عمر صدر، پژوهشگر انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان با خورشید تلویزیون
پیرامون نقش روسیه در منازعه و صلح در افغانستان
صحبتهای رییس انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان با بخش خبری تلویزیون یک
پیرامون اهمیت برگزاری انتخابات در افغانستان.
برای تماشایی ویدیو اینجا مراجعه کنید
گذار به بزرگسالی و تجربهی جوانان از مسائل جنسی در افغانستان
نتایج و یافتههای پژوهش تازهی انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان در مورد گذار به بزرگسالی و بررسی نگرشها و رفتارهای جنسی جوانان مجرد شهری در افغانستان، تغییرات شگرفی را در این حوزه نشان میدهد. تغییراتی که بیانگر تحولاتی مهم در روابط زن و مرد، فضاهای اجتماعی و ارزشهای حاکم در جامعه است. این تحقیق با رویکرد ترکیبی (روشهای کیفی و کمی) انجام شده است. جمعیت مورد مطالعه جوانان مجرد شهری بین ۱۵ تا ۳۴ سال در ده ولایت افغانستان بوده است. در مطالعهی کیفی آن حجم نمونهها ۵۲ نفر بوده است. برای پیمایش کمّی آن، حجم نمونه ۱۳۵۰ نفر بوده است. این تحقیق گذار به بزگسالی را در چهار محور گذار جنسی، اشکال و شیوههای مواجهه با آن، سلامت و آموزش جنسی مورد بررسی قرار داده است.
بیستدو درصد جوانان به رابطه جنسی خارج از ازدواج نظر مثبت دارند
انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان در تازهترین نظرسنجی خود با عنوان «گذار به بزرگسالی؛ نگرشها و رفتارهای جنسی جوانان در افغانستان» میگوید که نظر 22 درصد از شهروندان نسبت به برقراری رابطۀ جنسی خارج از ازدواج با جنس مخالف مثبت است.
تحقیق تازه در مورد سکس و رابطهی جنسی در افغانستان
۸صبح، کابل: انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان از پژوهش جدیدش با حضور برخی از دانشگاهیان، اعضای جامعهی مدنی و رسانهها رونمایی کرد. این پژوهش با نام «گذار به بزرگسالی؛ نگرشها و رفتارهای جنسی جوانان در افغانستان» ارائه شده است.
این تحقیق در نتیجهی گفتوگو با ۱۳۵۰ جوان مجرد بین سنین پانزده تا ۳۴ سال در ده شهر بزرگ انجام شده است.
پژوهش تازه در افغانستان: از خودارضایی تا همجنسگرایی
ک پژوهش تازه از سوی مرکز مطالعات استراتژیک افغانستان نشان میدهد که اکثریت جوانان افغانستان از روابط سالم جنسی اطلاعات ندارند.
این تحقیق زیر نام "گزارش گذار به بزرگسالی؛ نگرشها و رفتارهای جنسی جوانان افغانستان" سال گذشته خورشیدی و در گفتوگو با ۱۳۵۰ جوان مجرد بین سنین پانزده تا ۳۴ سال در ده شهر بزرگ افغانستان انجام شده است. جمعیت در این شهرها ۸۶ درصد جمعیت تمام شهرهای افغانستان را در برمیگیرد.
گفتمان: تأثیر آتشبس سهروزه بر وضعیت افغانستان
سهم گیری رییس انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان در برنامه گفتمان طلوع در پیوند به آتش بس و گفتگو با طالبان
رویکرد آمریکا در برجام حامی جدی ندارد
«داود مرادیان» در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در کابل افزود: همانطور که ما شاهد بودیم، تصمیم ترامپ برای خارج ساختن آمریکا از توافقنامه «برجام» حتی در داخل خود آمریکا با مخالفت های شدیدی مواجه شد و در نظرسنجی که روزهای بعد در آمریکا انجام شد بیش از نیمی از پاسخگویان مخالف این اقدام بودند.
وی تصریح کرد که سیاستمداران و روزنامه ها و رسانه های مهم آمریکایی هم با این تصمیم مخالفت کردند و همچنین در سطح اتحادیه اروپا و کشورهای دیگر و سازمان ملل نیز با این امر مخالفت نشان داده شد
نخبگان افغانستان نسبت به ایران چه دیدگاهی دارند؟
نتایج آخرین پژوهش انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان و دانشگاه علامهی طباطبایی -که به بررسی نگرش نخبگان افغانستان از سیاستهای جمهوری اسلامی ایران در افغانستان پرداخته- نشان میدهد که نخبگان افغانستان به سیاست امنیتی ایران بیشترین بدبینی و در مقابل به سیاست مذهبی این کشور در افغانستان، بیشترین خوشبینی را دارند.
این پژوهش زیر عنوان «ادراک نخبگان افغانستان از جمهوری اسلامی ایران) که نخستین کار پژوهشی مشترک افغانستان و ایران است، با حضور مقامها و فرهنگیان دو کشور روز پنجشنبه (۱۳ ثور) در کابل نشر و رونمایی شد.
نتایج پژوهش «ادراک نخبگان افغانستان از ایران» منتشر شد
روز پنجشنبه (۱۳ ثور ۱۳۹۷) در نشستی که «داوود مرادیان» رئیس مرکز مطالعات استراتژیک افغانستان، «محمدرضا بهرامی» سفیر ایران در کابل و جمعی از اساتید، دانشجویان و پژوهشگران دانشگاهی حضور داشتند از این پژوهش که به بررسی دریافتهای نخبگان افغانستان از سیاستهای جمهوری اسلامی ایران در حوزههای امنیتی، اقتصادی، مذهبی و فرهنگی پرداختهاست، رونمایی شد.
به گفته مرادیان پژوهش ارایه شده حاصل فعالیت مشترک و تلاش یک ساله مرکز مطالعات استراتژیک افغانستان با دانشگاه علامه طباطبایی ایران و مرکز همکاریهای علمی و بینالمللی وزارت علوم، تحقیقات و فناوری جمهوری اسلامی ایران و زحمات کسانی است که درمورد ارایه تصویری روشن از روابط میان دو کشور ایران و افغانستان دغدغه جدی داشتهاند.
نتايج پژوهش 'ادراک نخبگان افغانستان از ايران' منتشر شد
اين پژوهش که به بررسي دريافت هاي نخبگان افغانستان از سياستهاي جمهوري اسلامي ايران در حوزههاي امنيتي، اقتصادي، مذهبي و فرهنگي پرداخته است ، رونمايي شد.
به گفته مراديان پژوهش ارايه شده حاصل فعاليت مشترک و تلاش يک ساله مرکز مطالعات استراتژيک افغانستان با دانشگاه علامه طباطبايي ايران و مرکز همکاري هاي علمي و بين المللي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري جمهوري اسلامي ايران و زحمات کساني است که درمورد ارايه تصويري روشن از روابط ميان دو کشور ايران و افغانستان دغدغه جدي داشته اند.
نتایج پژوهش 'ادراک نخبگان افغانستان از ایران' منتشر شد
کابل- ایرنا - مرکز مطالعات استراتژیک افغانستان روز پنجشنبه از جدیدترین مقاله پژوهشی خود با عنوان «ادراک نخبگان افغانستان از جمهوری اسلامی ایران» رونمایی کرد که ضرورت بهبود فرآیند عملکرد برای تبیین فهم مشترک درست به ویژه برای مخاطب غیرهم زبان و مذهب را می توان چکیده آن خواند.
به گزارش ایرنا، روز پنجشنبه در نشستی که «محمدرضا بهرامی» سفیر ایران در کابل، « داوود مرادیان» رئیس مرکز مطالعات استراتژیک افغانستان و جمعی از فرهیختگان دانشگاهی حضور داشتند از این پژوهش که به بررسی دریافت های نخبگان افغانستان از سیاست های جمهوری اسلامی ایران در حوزه های امنیتی، اقتصادی، مذهبی و فرهنگی پرداخته است ، رونمایی شد.
آقای بهرامی این سخانش را روز پنج شنبه، در مراسم رونمایی پژوهش «ادراک نخبگان افغانستان از جمهوری اسلامی ایران» در انستیتوت مطالعات استراتیژیک افغانستان در کابل بیان کرد
در این بستۀ پژوهشی، دیدگاه ها در بارۀ عملکرد دولت ایران در برابر افغانستان به بررسی گرفته شده و برسه بخش روابط اقتصادی، سیاسی و مذهبی بیشتر تمرکز شده است.
داکتر سردارمحمد رحیمی، پژهشگر مرکز مطالعات استراتیژیک افغانستان در این مراسم گفت: «نگرش نخبگان افغانستان به سیاست های امنیتی ایران منفی و پنجاه و پنج درصد است، در بارۀ سیاست های اقتصادی چهل و یک درصد نا راضی استند. در حوزه مذهبی بیشترین رضایت را دارند که در حدود شصت و هفت در صد نخبگان رضایت دارند.»
نخبگان افغانستان درباره ایران چه فکر میکنند؟
در تحقیقی که از سوی مرکز مطالعات استراتژیک افغانستان با همکاری دانشگاه علامه طباطبایی ایران با تمرکز بر نگرش نخبگان افغانستان نسبت به سیاستهای ایران در ارتباط با افغانستان انجام شده موارد جالب توجه و مهمی به چشم میخورد. در این نظرسنجی با ۷۳۰ نفر مصاحبه شده که ۶۱ درصد آنان را مردان و ۶۹ درصد آنان را اهل سنت تشکیل میدهتد.
مبارزه با هراس افگنی و بهبود روابط اقتصادی میان افغانستان و چین
گفتگوی رییس انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان با TOLOnews پیرامون روند مذاکرات صلح افغانستان.
حل بحران سوریه نیازمند ایفای نقش سازمان ملل است
کابل - ایرنا - رئیس مرکز مطالعات راهبردی افغانستان با اشاره به وقایع سوریه گفت: دادن نقش به سازمان ملل به منظور جستجو برای راهکارهای سیاسی و تفاهم بین قدرت های منطقه ای و فرا منطقه ای ، راه حل بحران سوریه است.
« داود مرادیان » روز یکشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا در کابل به منظور تبیین راهکارهای معقول برای حل مشکل سوریه افزود: با دادن نقش هماهنگ کننده به سازمان ملل برای جستجوی راهکارهای سیاسی به منظور حل این بحران می توان به یک راهبرد برای ختم این تراژدی انسانی رسید.
تبلور مزایای چابهار منوط به تسهیل روابط بانکی است
مرکز مطالعات استراتژیک افغانستان در راستای برنامه های علمی خود امروز ارایه نتایج تحقیق مشترک سه تن از محققان کشورهای ایران، هند و افغانستان را پیرامون تجزیه و تحلیل راهبردی کشورهایشان در مورد بندر چابهار ارایه کرد.
عصر یکشنبه در این جلسه که رئیس اجرایی دولت وحدت ملی افغانستان و سفیر هندوستان نیز حضور داشتند؛ گفت: از طریق وصل کردن منافع در منطقه می توان در ایجاد تسهیلات، تولید ثروت و بهبود رفاه بیشتر برای مردم منطقه گام برداشت.
تحقیق: بندر چابهار مشکلات زیربنایی دارد
انستیتیوت مطالعات استراتیژیک افغانستان، تحقیقی را در مورد ظرفیتها و مشکلات موجود در بندر چابهار و توسعه این پروژه، با کمک محققان هندی، ایرانی و افغان انجام داده است. این تحقیق یک سال را در بر گرفته است.
تحقیق مشترک افغانستان، هند و ایران در مورد بندر چابهار مشکلات سد راه این پروژه و راه حل آن ها، نشر شد. مقامهای سه کشور میگویند که این بندر فرصت مهم برای همگرایی منطقهیی است.
عبدالله: چابهار یک فرصت استثنایی است
داکتر عبدالله عبدالله، رییس اجرایی کشور میگوید که چابهار «یک فرصت استثنایی است» و این راه ترانزیتی میتواند تحول اساسی را در زندهگی و اقتصاد مردمان منطقه به میان بیاورد.
آقای عبدالله در نشستی که در مورد اهمیت بندر چابهار در کابل از سوی انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان برگزار شده بود، گفت: «افغانستان به دلیل محصور بودن به خشکی و انحصار ترانزیت با مشکلات زیادی روبهرو است، اما چابهار به راه ترانزیتی بزرگی در سطح منطقه تبدیل خواهد شد و آیندهی بهتری را برای افغانستان به ارمغان خواهد آورد.»
8am
The Strategic Analysis of the Chabahar Port by the Afghanistan Institute for Strategic Studies (AISS) was released in Kabul on Sunday.
The event was organized by the Afghan Institute of Strategic Studies (AISS) and was attended by Afghan Chief Executive Officer Abdullah Abdullah, Indian ambassador to Afghanistan Manpreet Vohra and his Iranian counterpart Mohammad Reza Bahrami.
The research was conducted by researchers from Afghanistan, Iran and India.
The report states that Chabahar Port will strengthen relations between the three member nations, and will increase trade and transit ties between the regional countries.
گونهشناسی جریانهای دینی در هرات معاصر
«گونهشناسی جریانهای دینی در هرات معاصر» مورد بررسی قرار گرفته است. این اثر توسط عبدالکبیر صالحی به نگارش درآمده و به همت انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان (AISS) چاپ شده است. آیین رونمایی این اثر به تاریخ ۲۲ حوت برگزار شد و نسخهی کامل آن در وبسایت و صفحهی فیسبوک انستیوت مطالعات استراتژیک قابل دریافت است. نگارنده تلاش ورزیده است تا از سیر تاریخی این جریانها گزارشی کوتاه ارایه کند و کارنامهی کنونی آنها را -بهویژه در هرات- مورد بررسی ناقدانه و آسیبشناسانه قرار دهد. بر بنیاد کند و کاوهای نگارنده،
مروری بر روایتهای طالبان: استفاده و قدرت داستانها در منازعهء افغانستان
دکتر عمر صدر پژوهشگر انستیتوت مطالعات استراتژیگ افغانستان
کتاب روایتهای طالبان اثر توماس جانسن، فرهنگ ارتباطات طالبان و ایالات متحده را با استفاده از تحلیل روایتها٬ پروپاگندا و داستانهای هر دو طرف بعد از منازعه پسا ۲۰۰۱ را ارزیابی مینماید. اثر جانسن٬ روایت محوری طالبان٬ عملیات اطلاعاتی٬ مخاطبان و ابزارهای تبلیغاتی آنها همچون شبنامهها٬ صفحات انترنتی٬ روزنامهها٬ مجلات٬ دیوارنگاری٬ شعر و ترانه٬ را که او از آنها به عنوان ابزارهای فرهنگی نام می برد، رمزگشایی میکند. به باور او٬ برعکس نیروهای ائتلاف و ایالات متحده امریکا٬ طالبان در انتخاب موضوعات شان برای مخاطبان خیلی دقیقتر عمل کرده اند.
گفتگوی رییس انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان با شبکه خبری طلوع نیوز
پیرامون مذاکرات صلح با طالبان
بنبست دین در قانون اساسی و تأثیر آن بر نظریهی نظام سیاسی
انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان روز پنجشنبه، سوم حوت ۱۳۹۶ گزارش جدید پژوهشیاش را در مورد «نظامهای سیاسی بدیل در افغانستان» رونمایی و منتشر کرد. این گزارش ابعاد گوناگون مسألهی تغییر نظام سیاسی در کشور را مورد بحث و بررسی قرار میدهد. یکی از جنبههای مهم بحث تغییر نظام سیاسی، مسألهی تعدیل قانون اساسی برای تنظیم نظام سیاسی بدیل است. فصل دهم قانون اساسی فعلی در دو ماده، اصول و موازین لازم برای تعدیل احتمالی قانون اساسی را تعریف و تحدید کرده است.
Hamid Karzai’s dark theories are gaining traction in Afghanistan
“Karzai is not alone in his paranoia,” said Davood Moradian, executive director of the Afghan Institute for Strategic Studies.
“People all over the region think Daesh is an American import,” Moradian said, using the Arabic acronym for the Islamic State. He said there was “historic precedent” for such suspicions, noting that the U.S. supported Islamist militias here during the Cold War and then abandoned the country. “Now Islamic extremism is out of control.” washingtonpost
"Wo sich die Taliban die Dörfer zurückholen"
In Baharak-Stadt angekommen, darf das Schild wieder hinter die Scheibe. Am Basar herrscht hektischer Betrieb, zwischen Keilriemen und Secondhandkleidung gibt es hier den berühmten Badachschaner Honig und Kümmel. Ruhiger ist es gleich um die Ecke, im verfallenden Gebäude des Bezirksgouverneurs. Dort sitzt Abdul Halim Abdar hinter seinem Schreibtisch, darüber ein Poster mit einem Steinbock. ZEIT ONLINE
رونق «صنعت نشر» کتاب در بازار فرصتطلبیهای بسیار و خوانندگان کمشمار
داوود مرادیان، رییس مرکز مطالعات استراتژیک افغانستان، سازمانی تحقیقی که محوطهی مجلل باستانی آن در قلعهی ۹ برجهی محل مناسب برنامههای کتابخوانی است، میگوید: «برای دانستن اینکه مردم در مورد افغانستان چه فکر میکنند و نیز برای شناختن جهان، کنجکاوی و تشنگی وجود دارد. صنعت کتاب یک پدیدهی رو به رشد است که سعی دارد این تشنگی را برطرف کند».
Most Afghans Can’t Read, but Their Book Trade Is Booming
“There was such a curiosity and thirst to know about the world and how people think about Afghanistan,” said Davood Moradian, director general of the Afghan Institute for Strategic Studies, a research organization whose picturesque ancient campus, the Fort of Nine Towers, is a favored venue for book parties. “The book industry is a growing phenomenon to try to satisfy that thirst.”
مهاجران؛ پل دوستی میان ایران و افغانستان
دیپلماسی ایرانی: ایده راه اندازی گفتگوهای فرهنگی میان نخبگان فکری و دانشگاهیان دو کشور همسایه، ایران و افغانستان، را دکتر علی اصغر مصلح، استاد فلسفه دانشگاه علامه طباطبائی، برای نخستین بار در پاییز ۱۳۹۴ پس از بازدید استادان این دانشگاه از مراکز علمی شهر کابل مطرح کرد. این ایده به دست استادان پژوهشکده فرهنگ پژوهی دانشگاه علامه جامه عمل پوشید و در آذرماه ۱۳۹۵ نخستین دور گفتگوهای فرهنگی میان اندیشمندان دو کشور، با همکاری انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان و دفتر مطالعات سیاسی و بین المللی وزارت امور خارجه ایران، در تهران برگزار شد.
!شناخت ایرانی ها از افغانستانی بسیار اندک است/ ایران و افغانستان دو ملت بسیار نزدیک و بسیار دورند
وی اظهار داشت: گفتگوهای فرهنگی ایران و افغانستان دو سال است که به همت دانشگاه علامه طباطبائی و انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان برگزار می شود. دوره اول این گفتگوها در تهران، دوره دوم در کابل و دوره سوم نیز قرار است در تهران برگزار شود
گفتگوی رییس انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان پیرامون رابطه آمریکا-پاکستان-افغانستان
روایت فراجناحی وکیل از سقوط داکتر نجیب و آجندای پنهان بینین سیوان
عبدالوکیل وزیر خارجهی حکومت داکتر نجیب و از بنیانگذاران حزب دموکراتیک خلق افغانستان کتاب خاطراتش را برای بار دوم چاپ کرد. این کتاب در انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان رونمایی شد. این کتاب را انتشارات عازم نشر کرده است. عنوان کتاب خاطرات عبدالوکیل «از پادشاهی مطلقه الی سقوط جمهوری دموکراتیک افغانستان» است. در این کتاب، عبدالوکیل، خاطرات، چشمدیدها، تصمیمگیریها و مناسبات قدرت در حاکمیت حزب دموکراتیک خلق را روایت کرده است
انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان: نگاه ایرانیها به افغانها واقعبینانه نیست
دومین دور گفتوگوهای فرهنگی افغانستان و ایران با حضور شخصیتهای علمی و سیاسی دو کشور در کابل برگزار شد. محوریت موضوع بحث این دور گفتوگوها مهاجرت افغانها در ایران بود
دکتر داوود مرادیان، رییس انستیتیوت مطالعات استراتژیک در این نشست گفت که افغانهای مهاجر، چهار دهه است که در ایران زندهگی میکنند، اما هنوز به جامعهی ایران ادغام نشدهاند و مشکلات حقوقی زیادی دارند
برگزاری دومین دور گفتگوهای فرهنگی افغانستان و ایران در کابل
این نشست با ابتکار دانشگاه علامه طباطبایی ایران و انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان برای یک روز در کابل دایرشد
داوود مرادیان، رئیس انستیتوی مطالعات استراتژیک افغانستان به بیبیسی گفت که یکی از این گرهها، گره مهاجرت افغانها به ایران است. با توجه به زندگی چهار دهه مهاجرین افغان در ایران هنوز در مسئله ادغام و مشکلات حقوقی با مشکلات زیادی مواجه هستند
AISS researcher writes on Afghan Electoral challenges
This voting system leads to several peculiar — and problematic — results. First and foremost, the system allows for candidates to win elections having secured only a very small number of votes. The results of the 2010 parliamentary elections are a case in point. In Kabul, where 664 candidates sought one of 33 seats, the top candidate Haji Mohammad Mohaqiq, secured a mere 3.6 percent of the vote. At the 2017 Herat Security Dialogue, Professor Thomas Johnson presented his analysis of the election results in Kabul where “65 percent of voters [voted] for losing candidates.” In other provinces, winning candidates received as few as 2,000 votes (under 1 percent of the vote). With such a large number of candidates vying for a small number of posts, winning candidates end up being highly non-representative of their constituents. Furthermore, the nature of the SNTV system encourages voter buying and relying on ethnic votes, thereby increasing the likelihood of corruption and division. click for more
افشاگریهای سپنتا با نشر کتاب: سیاست افغانستان؛ روایتی از درون
رنگین دادفر سپنتا، این کتابش را بر بنیاد دوره کاریاش در وزارت امور خارجه و شورای امنیت ملی افغانستان نگاشته است
خاطرات داکتر رنگین دادفر سپنتا: روایتی از پشت پرده سیاست در افغانستان
داکتر رنگین دادفر سپنتا، وزیر خارجه و مشاور امنیت ملی سابق که بیشتر از ده سال در یکی از حساسترین مقاطع تاریخی افغانستان با دولت افغانستان کار میکرد به تازهگی کتاب خاطرات خودش را زیر نام «سیاست افغانستان؛ روایتی از دورن» در دو جلد منتشر کرده است. این کتاب در نوع خود، نخستین روایت دست اول از آنچه در دهلیزهای سیاست افغانستان در دوران ریاستجمهوری حامد کرزی به وقوع پیوسته است، به دست میدهد
روایتی از درون؛ کتاب خاطرات داکتر اسپنتا منتشر شد
China in the 21st Century: ‘Kabul, Beijing enjoying old relations’
AT News Report-KABUL: Afghan Institute for Strategic Studies (AISS), unveiled the book titled (China in the 21st Century) in Kabul. In a session organized by AISS in conjunction with the publication of the book, the importance of bilateral relations between Afghan and China was discussed.
Political analysts say Afghanistan and China are dependent on each other due to their political and economic ties. “These relations will further bring together the nations of both countries.”
فى حوار حول بناء الدولة الافغانية غطرسة أمريكا وفشل الناتو والانقسام العرقى عناصر تهدد الاستقرار
في مدينة هرات الأفغانية التي توصف بأنها نبع العلوم ومستقر ومعبر الحضارات ـ التي مازالت شواهدها قائمة رغم التدمير المتواصل ـ تم بحث المهمة الصعبة لبناء الدولة في أفغانستان في «حوار هرات الأمنى» الذي ينظمه سنويا معهد أفغانستان للدراسات الإستراتيجية برئاسة الدكتور داوود مراديان بمشاركة مسئولين وباحثين ودبلوماسيين من ١٩ دولة منها الولايات المتحدة وبريطانيا، وهولندا، والهند وإيران وباكستان وطاجيكستان وأوزبكستان وكازاخستان وفرنسا وعدد من المنظمات الدولية مثل الأمم المتحدة وحلف شمال الأطلنطي
Эксперт Казахстанского института стратегических исследований (KAZISS) при Президенте РК принял участие в международной конференции «Гератский диалог по безопасности - VI».
13-14 октября 2017 года в городе Герат Исламской Республики Афганистан состоялся Шестой раунд международной конференции «Гератский диалог по безопасности», организованный Афганским институтом стратегических исследований (АИСИ).
New U.S. strategy on Afghanistan draws mixed reactions at Herat conference
Representatives from regional countries discussed new U.S. strategy on Afghanistan during the second and last day of sixth Security Dialogue conference in Herat on Saturday.
Juma Khan Sufi, a university professor from Pakistan, criticized the strategy saying it lacked a plan for peace.
He suggested that the strategy has been prepared by the Pentagon and is meant only to fuel war.
راهبرد جدید آمریکا به افزایش ناامنی در افغانستان دامن میزند
ششمین دور گفتگوهای امنیتی هرات با محوریت استراتژی جدید ترامپ در افغانستان بود و شرکت کنندگان عنوان کردند که سیاستهای آمریکا به افزایش جنگ و نبرد در افغانستان و منطقه دامن میزند
به گزارش خبرنگار سایت افغانستان خبرگزاری فارس، نمایندگان کشورهای مختلف و شماری از سیاستمداران افغانستان در ششمین دور گفتگوهای امنیتی هرات با محوریت استراتژی جدید ترامپ در افغانستان نسبت به سیاستهای آمریکا در منطقه و افغانستان انتقاد کردند و گفتند که این سیاستها منجر به جنگ و نبرد بیشتر در افغانستان خواهد شد
"آمریکا و پاکستان، مسئول بحران در افغانستان"
آیا دولت-ملت، ایدهای تمام شده است؟ بعد از سالها تلاش برای ایجاد یک دولت مدرن در افغانستان، امروز منطقه و این کشور با مساله تازهای روبرو شده است. آیا اصلا ممکن است که یک دولت-ملت در افغانستان ایجاد شود؟ یا این که قومیتها در رقابت با تلاش برای ایجاد یک دولت مدرن در افغانستان پیروز شدهاند؟
انتقاد وزارت دفاع از مخالفان راهبرد امریکا در بارۀ افغانستان
تمیم عاصی، معاون پالیسی و راهبردی وزارت دفاع ملی در دومین روز نشست «گفت وگوهای امنیتی هرات» از کشورهای منطقه نیز می خواهد که از این راهبرد پشتیبانی کنند
ششمین نشست گفت وگوهای امنیتی در هرات برگزار شد
ششمین نشست بینالمللی گفتوگوهای امنیتی هرات امروز، جمعه ۲۱ میزان/مهر، با شرکت نمایندگان ۱۷ کشور و دو سازمان بینالمللی در این شهر برگزار شد
Officials Discuss US Strategy At Herat Dialogue
Addressing the second day of Herat Security Dialogue on Saturday, senior officials from Afghan Defense Ministry said the new US strategy for Afghanistan is a realistic policy and that the countries in the region should support it.
داوود مرادیان: پاکستان این را بداند که دیگر کلید صلح افغانستان در دستش نیست
به گزارش پیام آفتاب"داوود مرادیان"، مسوول انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان میگوید که این نشست با الگوگیری از نشست مونیخ که پس از جنگ جهانی دوم برپا و منجر به پیشرفت اروپا شد در هرات برای ششمین برگزار گردیده که میتواند در آینده تاثیرات خوبی را در منطقه و روابط افغانستان با کشورهای همسایه داشته باشد
آقای مرادیان تصریح میکند که حدود صد سال است، افغانستان با همسایگان خود گفتگوی مستقیم و روشن نداشته است و به همین دلیل لازم است تا پس از دستیابی به تفاهمات، وارد همکاریها شود
برگزاری ششمین کنفرانس گفتگو های امنیتی در هرات
ششمین کنفرانس گفتگوهای امنیتی درهرات با حضور نماینده گان حدود ۲۰ کشور منطقه و جهان در هرات آغاز شد. هدف از راه اندازی این نشست بررسی زمینههای اعتمادسازی و همکاری های امنیتی اقتصادی و فرهنگی در منطقه خوانده می شود
گفتوگوهای امنیتی هرات و نیاز به گفتوگویهای دوامدار
سلطاناحمد آریا-استاد دانشگاه در هرات
ششمین نشست دوروزهی «گفتوگوهای امنیتی هرات» در دو روز هفتهی گذشته در شهر هرات برگزار شد. این گفتوگوها که از شش سال به اینطرف همهساله با اشتراک نمایندگان کشورهای منطقه و جهان در این شهر برگزار میشود موضوعهای مختلف سیاسی را مورد بررسی قرار میدهد. موضوع مورد بحث امسال این کنفرانس «آیندهی دولتهای ملی» بود. شرکتکنندگان این کنفرانسها را نمایندههای دولتها و سازمانهای مختلف بینالمللی تشکیل میدهند
Herat Security Dialogue-VI: Positive, negative aspects of US strategy discussed
China always been a friendly neighbor to Afghanistan and respects the country’s sovereignty, independence and territorial integrity: Su Ge
AT News Report-KABUL: Addressing the second day of Herat Security Dialogue, Deputy Minister of Defense Ministry, Tamim Asey termed the new US strategy on Afghanistan and South Asia as a realistic policy to eradicate terrorism and that the regional countries should support it in true letters and spirit to make sure peace and stability for all.
He said for the first time we see clear identification to the problem of terrorism by the US in the newly outlined Trump strategy on South Asia.
ششمین کنفرانس بینالمللی «گفتوگوهای امنیتی» در هرات برگزار شد
ششمین کنفرانس بینالمللی «گفتوگوهای امنیتی هرات» با حضور مقامها و کارشناسان ۱۹ کشور و سازمانهای بینالمللی در هرات برگزار شد
نخستین روز این کنفرانس صبح امروز (جمعه٬ ۲۱ میزان) با محوریت «نقش دولت های ملی» در قلعهی تاریخی اختیارالدین آغاز شد
گفتگوهای امنیتی هرات شروع به کار کرد
ششمین دور گفتگوهای امنیتی هرات روز گذشته در میان تدابیر امنیتی ویژه در ارگ تاریخی هرات برگزار شد. این کنفرانس دو روزه که به همت انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان برگزار شده است، با موضوع محوری آینده دولتهای ملی کار خود را آغاز کرده است
National Governments’ role discussed in Herat conference
AT Monitoring Desk-KABUL: The western province of Herat hosted the sixth international security conference where security officials, politicians and diplomats from 19 countries and international organizations participated in the dialogue held on Friday. The role of the national government was the theme of the conference.
کنفرانس بین المللی گفتگوهای امنیتی هرات فایده ای جز تغذیه افکار عمومی ندارد
ششمین دور کنفرانس بین المللی گفتگوهای امنیتی هرات برای دو روز از سوی انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان در ارگ تاریخی این ولایت برگزار شد
آغاز ششمين كنفرانس بين المللى " گفتگوهاى امنيتى هرات"
شفقناافغانستان-ششمین کنفرانس بین المللى ” گفتگوهاى امنیتى هرات” لحظات قبل در شهر هرات آغاز شد
به گزارش شفقناافغانستان،این کنفرانس با حضور دانشمندان، کارشناسان مسائل سیاسى، نظامى و امنیتى از کشورهاى مختلف براى دو روز ادامه خواهد داشت
ششمین دور نشست «گفت وگوهای امنیتی هرات» برگزار شد
در این نشست دو روزه، مقام های امنیتی ، چهره های سیاسی، دیپلوماتها و نماینده گان نزده کشور و نهاد بین المللی شرکت کرده اند
ششمین دور نشست «گفت وگوهای امنیتی هرات »، امروز جمعه (۲۱ میزان) در قلعه اختیارالدین ولایت هرات برگزارشد
ششمین کنفرانس امنیتی هرات
با نمایندگان هفده کشور برگزار شد. هدف این نشست ها ایجاد تفاهم و تداوم گفت وگو بین کشورهای منطقه و جهان است
ششمين دور كنفرانس گفتگوهاي امنيتي هرات امروز آغاز شد
ششمين دور كنفرانس گفتگوهاي امنيتي هرات امروز با حضور سرپرست وزارت امور داخله، " وزیر انرژی و آب کشور، والی ولایت هرات، فرماندههان پولیس، استادان دانشگاه، تحلیلگران و شخصیتهای داخلی و خارجی آغاز شد
برگزاری ششمین کنفرانس گفتگوهایی امنیتی هرات
Herat hosted the sixth international security conference where representatives from 19 countries and organizations participated.
Security officials, politicians, diplomats and representatives from 19 countries and international organizations participated in the sixth Herat Security Dialogue on Friday where they discussed the ‘role of national governments’ – which was the theme of this year’s conference.
ششمین کنفرانس گفتگوهای امنیتی هرات
انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان ششمین دور از گفتگوهای امنیتی هرات را برگزار میکند. این کنفرانس قرار است تا یک هفته دیگر برگزار گردد. موضوعی که امسال برای کنفرانس گفتگوهای امنیتی هرات در نظر گرفته شده است در مورد آینده ی دولت های ملی است. این موضوع در حالی به بحث و تبادل نظر بین مقامات و متخصصین امر گرفته میشود که شکل گیری دولت های ملی جدیدی در جهان را شاهدیم. اسکاتلندی ها، کردهای عراق، کاتالونیای اسپانیا، نمونه ی دولت اسلامی داعش در عراق و سوریه، طرفداران نظام ریاستی و پارلمانی در افغانستان و بحث و گفتگوهای آنها در مورد آینده ی دولت در افغانستان، از جمله نمونه هایی است که حقانیت پرداختن به این موضوع را به اثبات میرساند
گفتگوی رییس انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان با شبکه خبری طلوع نیوز
پیرامون سفر رئيس ارتش پاکستان
صحبتهای رییس انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان در مورد سفر وزیر دفاع ایالات متحده امریکا به افغانستان با روزنامه هشت صبح
در همین حال داوود مرادیان، رییس انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان میگوید: سفر وزیر دفاع امریکا در ادامه اعلان استراتژی جدید ایالات متحده امریکا برای افغانستان و جنوب آسیا، نشاندهنده ظهور یک ایتلاف نانوشته سهجانبه بین افغانستان، هندوستان و امریکا در منطقه است. ایالات متحده امریکا دو شریک استراتژیک خود را در منطقه یکی هندوستان و دیگری افغانستان انتخاب کرده است. سفیر اخیر وزیر دفاع امریکا به هند و سپس به افغانستان نشاندهنده ظهور این ایتلاف سهجانبه میباشد
ملاقات شاروال هرات با رئیس انستیتیوت مطالعات استراتژیک افغانستان
.سیدعبدالوحید قتالی شاروال هرات در دفتر کارش با دکتور داوود مرادیان رئیس انستیتیوت مطالعات استراتژیک افغانستان ملاقات نمود
دراین نشست در مورد راه های برقراری ارتباطات بهتر شاروالی هرات با شهرهای تاریخی و باستانی جهان و امضای تفاهمنامه همکاری میان اداره شاروالی هرات و انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان بحث و تبادل نظر صورت گرفت
دکتور مرادیان با اعلام حمایت همهجانبه انستیتیوت مطالعات استراتژیک افغانستان از شاروالی هرات افزود: " ما سعی میورزیم تا روابط شهر هرات را با شهرهای مهم و تاریخی جهان تحکیم بخشیم واز آنچه در توان مسئولان این اداره است در این راستا دریغ نخواهیم کرد
در همین حال شاروال هرات با استقبال از رئیس انستیتیوت مطالعات استراتژیک کشور، اهداف و استراتژی شاروالی هرات را در میان گذاشت
آقای قتالی میگوید: "ما خواهان گسترش روابط بینالمللی شهر باستانی هرات با شهرهای جهان بوده و در این راستا آماده گی های لازم را از بهر برقراری و گسترش روابط دوستانه با جهانیان را داریم"
گفتگوی رییس انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان با شبکه خبری طلوع نیوز
پیرامون برنامه های کاری جان آر بس، نامزد سفیر ایالات متحده امریکا برای افغانستان
Privatization of Security Can Derail US-Led Stabilization of Afghanistan
"Privatization of Security Can Derail US-Led Stabilization of Afghanistan"
by: M. Ashraf Haidari, AISS Research Fellow and Vasabjit Banerjee
The Diplomat Magazine
The Trump administration has recently been encouraged to consider a plan using private military companies (PMC) to maintain security in Afghanistan. According to Blackwater founder Erik Prince, the plan’s primary external supporter, such a force would include 5,500 personnel and a 90-plane ready-to-use air force. Aside from saving American soldiers’ lives, it would cost the U.S. treasury $10 billion per year instead of the current $40 billion. In terms of command structure and composition, the personnel would be embedded within existing Afghan security forces as advisors and the air-force would drop bombs when directed by the Afghan government.
click for moreآگاهان: واشنگتن و کابل نگذارند پاکستان راه گریز پیدا کند
روز سهشنبه، ۳۱ اسد دونالد ترمپ رئیس جمهور منتخب امریکا راهبرد جدیدش را در قبال افغانستان اعلام کرد. در همین راستا رییس انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان گفتگویی با روزنامه هشت صبح داشته است، شما میتوانید با مراجعه به پیوند زیر متن کامل این گفتگو را مطالعه کنید
:شما میتوایند با مراجعه به پیوند زیر جریان مناظره روابط افغانستان، ایران و هند در وضعیت امنیتی کنونی را تماشا کنید
این مناظره تلویزیونی بین اشتراککنندگان دومین دور «گفتگوهای سهجانبه افغانستان، هند و ایران» برگزار شد. این دور از گفتگوهای سهجانبه افغانستان، هند و ایران توسط انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان در تاریخ ۱۲-۹ اسد در شهرهای پنجشیر و کابل برگزار شد و در آن هیئتهای عالی رتبهای از سه کشور حضور داشتند. هیئت اشتراککننده ایرانی توسط داکتر سید محمد کاظم سجاد پور، رییس دفتر مطالعات سیاسی و بینالمللی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران و هیئت هندی توسط جایانت پراساد، رییس انستیتوت پژوهشها و تحلیلهای دفاعی هندی وابسته به وزارت دفاع، رهبری میشد. این رشته از گفتگوها توسط انستیتوت مطالعات استراتژیک افغانستان با همکاری مشترک «انستیتوت پژوهشها و تحلیلهای دفاعی هند وابسته به وزارت دفاع» و «دفتر مطالعات سیاسی و بینالمللی وزارت امور خارجه جمهوری اسلامی ایران» برگزار میگردد. قابل یادآوری است که دور نخست این گفتگوها سال گذشته در تهران برگزار شده بود
"Kabul praises Donald Trump's 'fight-to-win' Afghanistan strategy"
Afghan authorities welcome promise of increased troop numbers, but Pakistan security officials accuse president of blaming Islamabad for US failures
Donald Trump’s new strategy for the war in Afghanistan has been praised by Afghan government officials for increasing troop numbers, doing away with strict timelines and for upping pressure on Pakistan, which Kabul sees as a main sponsor of the insurgency.
But Pakistani security officials have accused the US president of shifting blame for its failures in the war against the Taliban and other armed groups in Afghanistan, and of endangering the already fraught bilateral relations between Washington and Islamabad. click for more
"Afghans greet Trump’s announcement with relief, concerns"
KABUL — Relieved Afghan officials instantly welcomed President Trump’s strategy announcement Tuesday, citing his assurance of broad U.S. military, economic and political support despite a lack of specific pledges, and praising his tough stance on Pakistan, which he denounced for offering safe haven to “terrorists” and “agents of chaos.”
Shortly after Trump’s speech, Afghan President Ashraf Ghani described himself as “grateful to President Trump and the American people for this affirmation of support for our efforts to achieve self reliance.”
The Afghan ambassador in Washington described the speech as “the first time a focus has been put on what Afghanistan must have to succeed,” and a sign of strong commitment to “our shared goals.” click for more
Panjshir on the eve of trilateral meeting of Afghanistan-India-Iran Trilateral Meeting organized by AISS on 1-3 August, 2017
دیدار والی پنجشیر با رییس مطالعات استراتیژیک افغانستان و دیپلومات های کشورهای ایران و هندوستان
هدف ازین ملاقات، دیدار بحث روی موضوعات مورد علاقه جانبین عنوان شده است.
جزئیات بیشتر
اهمیت بندر چابهار اثبات شده است/ باید برای عملیاتی شدن این بندر بین المللی کوشش کرد
به گزارش ایرنا، «سید محمد کاظم سجاد پور»، رئیس مرکز آموزش و پژوهشهای بینالمللی وزارت امور خارجه ایران، «داود مرادیان»، رئیس مرکز مطالعات راهبردی افغانستان و «جایانت پراساد»، رئیس مرکز مطالعات دفاعی وزارت دفاع هند، شرکت کنندگان در این نشست بودند. برای جزئیات بیشتر اینجا مراجعه کنید
Iran, Afghanistan, India: Chabahar plays key role in trade ties
Participants at a tripartite meeting of Iranian, Afghan and Indian officials underlined the importance of Iran's Chabahar port for broadening of trade relations.
The meeting was attended by Head of the Iranian Foreign Ministry's Educational and International Research Center Mohammad Kazem Sajjadpour, Head of Afghan Strategic Studies Center Davood Moradian and Head of the Indian Defense Ministry's Defense Studies Center Jayant Prasad, Fars News Agency reportedclick for more Iran Daily
دور دوم گفتوگوهای سهجانبهی افغانستان، هند و ایران در کابل برگزار شد
روزنامه اطلاعات روز
What would happen if the United States totally disengaged from Afghanistan?
Davood Moradian, director of the Afghan Institute for Strategic Studies
Disengagement would result in the partition of the country into regions akin to “Somalia” and “Somaliland.” The Pashtun heartland will resemble the former and the central, northern and western regions the latter. In this scenario, Pakistan revives its strategic depth by creating a “Grand Waziristan,” comprising of Pashtun-dominated border regions of Pakistan and Afghanistan. Russia will consolidate its reign over Central Asian states. Should Afghan and regional players fail to manage this scenario, then the Pashtun heartland will revert to an Islamist, Sunni, Pashtun caliphate where attacks on the West could be launched.Click for more
Behind the front lines in the fight to ‘annihilate’ ISIS in Afghanistan
“In Nangahar, it is Pakistan’s game,” said Davood Moradian, director of the Afghan Institute for Strategic Studies, referring to the province in which Achin is located. Pakistan has launched its own military operation against Islamist militants on its side of the Spin Ghar range, but Moradian was skeptical that they shared the goal of the group’s elimination.click for more
‘4th Afghanistan – Central Asia Dialogue’ aimed to improve regional cooperation in fight against terrorism
The 4th international conference of Afghanistan – Central Asia Dialogue was held Friday for two days in Bamyan with participation of representatives of more than 20 countries of the world. The conference, the main subject of which was ‘geopolitics relations and terrorism’, was organized by Afghanistan Strategic Studies Institute.
. Read More >>www.thekabultimes.gov.afچهارمین کنفرانس "گفتگوهای افغانستان و آسیای میانه" دربامیان گشایش یافت
عبدالله: کشورهای منطقه در مبارزه با تروریسم صادق نیستند
کنفرانس" گفتگوهاى افغانستان و آسياى ميانه" در باميان آغاز شد
عبدالله: بار بیشتر مبارزه با تروریزم بر دوش افغانستان است
پاکستان مرکز هراس افگنی و افغانستان میدان رقابت قدرتهای بزرگ است
چهارمین کنفرانس بین المللی گفتگوهای افغانستان و آسیای میانه در بامیان برگزار میشود
عبدالله: فرق قايل شدن ميان ګروهای ترورستی منطقه را صدمه میزند
Launching Ceremonies
In Other News
International Conference On Role of Regional Countries On Transformation Decade of Afghanistan Ends
Salient Herat International Conference on Transformation Decade (Dari)
International Conference on Afghanistan Decade of Transformation Opens in Herat (Farsi)
Iran: Talks with US. Only on Afghanistan
Historic Herat Conference On Decade of Transformation in Afghanistan (Dari)
International Conference on Decade of Transformation in Herat
On “Afghanistan-Pakistan-India Trilateral”
meeting organized by the AISS
India concerned over Pakistan
shelling in eastern Afghanistan
By Mujib Mashal / Kapisa Feb. 27, 2013
TThe government of India expressed conerns regarding cross-border shelling from Pakistan into eastern provinces of Afghanistan and urged for an immediate halt to the shelling. Radha Kumar Representative of India who participated in trilateral non-governmental session of Afghanistan, India and Pakistan in western Herat province said peace in Afghanistan is for the interest of the entire region..
In Other News-
On Herat International Conference organized by AISS
Regional role in Afghan transformation, opportunities
and challenges highlighted at Herat Conference
22 October 2012 – The role of regional countries in contributing to peace and stability in Afghanistan post-2014, the transition process and the upcoming elections were the key areas discussed during a two-day international conference in Herat jointly organized by the Afghan Institute for Strategic Studies (AISS) and the Delhi Policy Group. The conference, held between 18-22 October, brought together foreign diplomats, the United Nations, international and civil society organizations, as well as government and other officials in a wide range of panel discussions that focused on challenges and opportunities for Afghanistan and the region moving forward into the Transformation decade post-2014.
In Other News
On Airstrike & civilian casualty
On China- Afghanistan Relations
On new Afghan political elite (in German)
On Pres Karzai’s Washington visit
On US-Afghanistan-Iran Cooperation
On assassination attempt on Chief of NDS
On US-Afghanistan post 2014 relations